Social Media Marketing

Social media wordt tegenwoordig niet alleen voor persoonlijke doeleinden gebruikt. Veel bedrijven maken gebruik van social media. Dit is ook een soortpromotie voor uw website, want social media wordt door een hele grote groep mensen gebruikt. Facebook alleen al heeft meer dan 1,5 miljard actieve gebruikers wereldwijd. Dit betekent dat het natuurlijk belangrijk is dat uw social media page er professioneel uitziet. Hierbij kunt u denken aan precies op maat gemaakte afbeeldingen en de afstemming hiervan op elkaar. Dit willen wij graag voor u ontwerpen om zo de vele social media gebruikers te interesseren in uw pagina.

Seo optimalisatie

Google wordt miljoenen keren per dag gebruikt voor het zoeken naar websites. Iedereen die gebruik maakt van het internet maakt natuurlijk gebruik van een zoekmachine. Daarom bouwen wij website met zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat zoekwoorden die aan uw branche gerelateerd zijn, worden opgenomen om door het algoritme van zoekmachines gevonden te worden. Seo optimalisatie zit in de manier van het bouwen van de website. Hierdoor wordt uw website veel sneller gevonden door zoekmachines zoals Google. De Seo optimalisatie doen wij automatisch voor u wanneer wij uw website bouwen. Uw website wordt kosteloos gevonden indien er naar uw producten en/of diensten gezocht wordt. U betaalt hier dus niets extra’s voor.

Adwords

Wilt u nog een stap verder met adverteren? Dan kan er gebruik worden gemaakt van Google Adwords. U heeft vast wel eens naar iets gezocht op google en gezien dat er een aantal websites zijn die helemaal bovenaan komen te staan. Deze advertenties kosten, afhankelijk van de branche en concurrentie, een x bedrag per klik. Heeft iemand op uw website geklikt via Google Adwords dan betaalt u voor deze klik een klein bedrag. Google Adwords is het meest gebruikte promotiemiddel in 2016. Mensen houden er namelijk niet van om bij zoekresultaten van zoekmachines naar andere pagina’s te gaan dan de eerste. Dit betekent dat wanneer u niet in de eerste pagina van zoekresultaten staat met uw website, de kans zeer klein is dat er ook daadwerkelijk iemand op uw website terecht komt via een zoekmachine. Om een Google Adwords advertentie te plaatsen dient er een campagne gemaakt te worden. Een campagne bestaat uit advertentiegroepen. U kunt ervoor kiezen om meerdere campagnes te starten voor meerdere producten en/of diensten indien u gebruik wilt maken van verschillende advertenties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om tot een mooi advertentieplan te komen willen wij u graag helpen. Zo kunt u het beste resultaat halen met uw advertenties.

Online marketing

Een succesvolle online marketing strategie begint bij een goede voorbereiding

Ben je benieuwd hoe we jouw website beter vindbaar kunnen maken, wil je je online marketing strategie of content strategie bijstellen of wil je gewoon vrijblijvend informatie? Neem dan contact met ons op of bel naar 085 743 01 20 

contact ons

Online marketing

Een succesvolle online marketing strategie begint bij een goede voorbereiding

Ben je benieuwd hoe we jouw website beter vindbaar kunnen maken, wil je je online marketing strategie of content strategie bijstellen of wil je gewoon vrijblijvend informatie? Neem dan contact met ons op of bel naar 085 743 01 20 

CONTACT ONS